Oudervereniging

De Spoorzoeker wordt ondersteund door een actieve en enthousiaste Oudervereniging (OV). De OV heeft als doel de
samenwerking tussen de school en de ouders te bevorderen. In samenwerking met de leerkrachten organiseren we
activiteiten voor en met de kinderen. Bijvoorbeeld: sportdag, het Sinterklaasfeest, de Kerstviering, carnaval en de
avondvierdaagse. Om deze activiteiten goed te laten verlopen wordt er een beroep op u gedaan als hulpouder. Het zijn mooie gelegenheden om de school met de kinderen ‘in bedrijf’ te zien. Via de Weekinfo wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten en oproepen om mee te helpen.

Wanneer uw kind is toegelaten tot de school, bent u als ouder/verzorger automatisch lid van de Oudervereniging. Het bestuur van de OV bestaat uit minimaal 7 en maximaal 11 personen. Elke ouder/verzorger kan zich als bestuurslid aanmelden en kan, als het ledenaantal het toelaat, instromen. De bestuursleden vergaderen maandelijks, de vergaderdata staan op de schoolkalender en zijn altijd voor iedereen vrij toegankelijk. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn (informeert u zich even vooraf om zeker te zijn van juiste tijd en plaats).

Om alle activiteiten te bekostigen heeft de Oudervereniging ook uw financiële bijdrage hard nodig. Voor het komende schooljaar is deze vastgesteld op € 20,00 per kind. Mocht u een extra donatie willen geven, dan kan dat natuurlijk ook. De begroting en het financiële jaaroverzicht wordt besproken op de Algemene Ledenvergadering, als agendapunt bij een thema-avond aan het begin van het schooljaar. Het is belangrijk dat u uw bijdrage voor 1 november betaalt, aangezien enkele grote activiteiten (Sinterklaas en Kerst) kort daarna plaatsvinden. De inning van deze bijdrage zal worden uitgevoerd door Stichting iDEALnet in samenwerking met Murlen Dienstverlening (net als de overblijfbijdrage).

Mocht u vragen, ideeën of opmerkingen hebben voor de Oudervereniging, spreekt u dan één van de ouders uit het bestuur gerust eens aan of mail naar kbsdespoorzoeker_oudervereniging@inos.nl. Wij kijken uit naar een mooi schooljaar met leuke activiteiten voor alle kinderen!